Zahvala družine Zorana Poljška za iskreno in dragoceno pomoč ob požaru v podjetju

Dodano: 07.03.2023

Hvala vam!

Občutki nemoči in obupa, ko so nam pred očmi ognjeni zublji požirali, kar smo desetletja gradili, so že naslednje jutro začeli izpodrivati občutki hvaležne ganjenosti, ko ste nas klicali od vsepovsod in ponujali vašo dragoceno pomoč po svojih najboljših močeh. In to niso bile le vljudnostne besede. Ko človeka doleti tolikšna nesreča, zelo dobro čuti, koliko iskrenosti in pripravljenosti na pomoč je v vsakem stiku in stisku rok. In bilo jih je obilo. Ravno tako, kot je bilo veliko parov rok, pa delovnih strojev in vsega drugega, s čimer ste nam že »dan po tem«, pa čeprav sredi božičnih praznikov, prihiteli na pomoč in nam lajšali stisko ter konkretno pomagali.

Zato na tem mestu hvala vsem – od sosedov do gasilcev, od sorodnikov do prijateljev, od Domžalčanov do vseh slovenskih obrtnikov in podjetnikov, ki ste nam pomagali – nenazadnje tudi finančno. Vsak evro nam pride še kako prav, ko dan za dnem znova gradimo zgodbo našega majhnega družinskega farmacevtskega podjetja.

Družina Zorana Poljšaka v imenu podjetja Koželj d.o.o. Dob

Več si lahko preberete na naslednji povezavi:

 https://domzalec.si/kolumna/pisma-bralcev/zahvala-druzine-zorana-poljska-za-iskreno-in-dragoceno-pomoc-ob-pozaru-v-podjetju/